• EETALAGE
  • Boxen, pakketten en kant & klaar
  • Groenten en kruiden
  • Fruit
  • Boter, kaas en eieren
  • Lekkers en snacks
  • Zuivel
  • Sauzen en smaakmakers
  • Vega, vlees en vis
  • Meel, bonen en pasta
  • Koffie, thee, sap en drank
  • Brood en banket
  • Zoet en hartig beleg
  • Cadeaus en overige
  • PRODUCT FILTER

    Portobello gevuld met ei en spek

    Portobello gevuld met ei en spek

    Een lekker en rijk gerecht dat er feestelijk uitziet. 

    Aantal personen
    2 personen 

    Bereiden 
    30 minuten

    Ingrediënten van Rechtstreex 
    4 portobello's (2 pakjes)
    100 gr. rauwe bladgroente (spinazie, rucola, raapstelen), gewassen
    500 gr. aardappelen, gewassen en in blokjes
    4 eieren
    1 pakje gerookt spek

    Ingrediënten uit jouw keuken 
    olie
    gemalen peper en zout

    En aan de slag!  
    • Verwarm de ovend voor op 180 graden Celcius.
    • Kook de aardappelblokjes in 10 min. beetgaar. Giet af en laat even uitdampen. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met wat olie en bestrooi met peper en zout. Zet in de oven en bak ±15 min. tot ze bruin zijn. 
    • Haal de steeltjes uit de portobello's en schrap met een lepel de lamellen uit de hoed van de portobello. 
    • Hak een handje van de raapstelen fijn.
    • Leg in elk van de portobello's 1 of 2 plakken spek. Verdeel de gehakte raapstelen erover en breek in elke portobello een ei. Bestrooi met gemalen peper en zout. Zet voorzichtig in de oven bij de aardappeltjes, bak ±15 min. tot het ei gestold is.
    • Breng de rest van de raapstelen op smaak met een beetje olie en peper en zout. Verdeel de portobello's over de borden en serveer met de gebakken aardappeltjes.

    Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

    Rechtstreex Rotterdam
    Rotterdam

    Portobello gevuld met ei en spek

    € 11.50
    2p
    Familie Veeke
    Standdaarbuiten

    Portabella

    € 2.01
    bakje
    Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
     
    Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief