• NIEUW
  • Romige pasta met andijvie en walnoten
    22-04-2024

    Romige pasta met andijvie en walnoten

     

    2 personen

    bereiden 10 minuten
    koken 10 minuten
    bakken 10 minuten
    Ingrediënten van Rechtstreex
    200-300 gr. andijvie
    100 ml. room
     
    Ingrediënten uit jouw keuken
    250 gr. pasta
    1 teen knoflook
    1 kleine ui
    50 gr. walnoten
    olijfolie
    peper en zout
     
    Aan de slag!
    • Kook de pasta zoals staat aangegeven op de verpakkng. Giet af en hou een schepje kookvocht apart.
    • Was de andijvie en snijd in repen.
    • Snipper de ui en hak de knoflook.
    • Neem een grote bakpan en fruit de ui even aan. Voeg de knoflook en andijvie toe en roerbak tot de andijvie is geslonken.
    • Doe de room erbij en laat 4 min. pruttelen. Breng op smaak met peper en zout
    • Voeg dan ook de pasta en een beetje van het kookvocht van de pasta toe. Schud de pan en hussel alles goed door elkaar.
    • Garneer met de walnoten.
    Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!
    VERS DUURZAAM LOKAAL
     
    Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.