• NIEUW
  • Romige pasta met andijvie en walnoten
    22-04-2024

    Romige pasta met andijvie en walnoten

     

    2 personen

    bereiden 10 minuten
    koken 10 minuten
    bakken 10 minuten
    Ingrediënten van Rechtstreex
    200-300 gr. andijvie
    250 gr. pasta
    100 ml. room
     
    Ingrediënten uit jouw keuken
    1 teen knoflook
    1 kleine ui
    50 gr. walnoten
    olijfolie
    peper en zout
     
    Aan de slag!
    • Kook de pasta zoals staat aangegeven op de verpakkng. Giet af en hou een schepje kookvocht apart.
    • Was de andijvie en snijd in repen.
    • Snipper de ui en hak de knoflook.
    • Neem een grote bakpan en fruit de ui even aan. Voeg de knoflook en andijvie toe en roerbak tot de andijvie is geslonken.
    • Doe de room erbij en laat 4 min. pruttelen. Breng op smaak met peper en zout
    • Voeg dan ook de pasta en een beetje van het kookvocht van de pasta toe. Schud de pan en hussel alles goed door elkaar.
    • Garneer met de walnoten.
    Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!
    Romige pasta met andijvie en walnoten
    Vegetarisch
    10.98
     VRIENDENPRIJS: €9.66
    Gert van Herk
    Rhoon
    Andijvie
    1.94
     VRIENDENPRIJS: €1.71
    stuk (300 - 500 gram)
    Hoeksche Zuivel
    Maasdam
    (Slag)room
    3.49
     VRIENDENPRIJS: €3.07
    flesje (250 ml.)
    BIO
    Boerderij Landzicht
    Strijen
    Speltpasta - penne
    Biologisch Veganistisch
    5.55
     VRIENDENPRIJS: €4.88
    zakje (250 gram)
    VERS DUURZAAM LOKAAL
     
    Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.