Ingrediënten van Rechtstreex
200-300 gr. andijvie
100 ml. room
Ingrediënten uit jouw keuken
250 gr. pasta
1 teen knoflook
1 kleine ui
50 gr. walnoten
olijfolie
peper en zout
Aan de slag!
-
Kook de pasta zoals staat aangegeven op de verpakkng. Giet af en hou een schepje kookvocht apart.
-
Was de andijvie en snijd in repen.
-
Snipper de ui en hak de knoflook.
-
Neem een grote bakpan en fruit de ui even aan. Voeg de knoflook en andijvie toe en roerbak tot de andijvie is geslonken.
-
Doe de room erbij en laat 4 min. pruttelen. Breng op smaak met peper en zout
-
Voeg dan ook de pasta en een beetje van het kookvocht van de pasta toe. Schud de pan en hussel alles goed door elkaar.
-
Garneer met de walnoten.
Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!