• NIEUW
  • Scrambled Tofu met tomaat op toast

    Scrambled tofu met tomaat

    Aantal personen
    2 personen 

    Bereiden 15 minuten

    Ingrediënten van Rechtstreex 
    1 verse tofu 
    1-2 tomaten
    2 sneetjes afbakbrood 
     

    Ingrediënten van jou
    1 eetlepel olijfolie
    1 eetlepel kurkuma 
    optioneel: klontje roomboter 
    zout en peper


    En aan de slag!  

    • Verkruimel de tofu in een bakje.
    • Snij de tomaat in blokjes.
    • Verhit olie in een pan en voeg de tofu toe, bak even aan en bestrooi dan met peper, zout en kurkuma. Voeg daarna ook de tomaatblokjes toe en bak nog 2 min mee. Wil je wat extra romigheid en eet je niet vegan, voeg dan een klontje roomboter toe.
    • Snijd het brood in wat dikkere plakken en toast of bak even in een grillpan. Je kunt hiervoor ook onafgebakken brood nemen, je gaart de sneetjes brood door het toasten. Een ander soort brood kan natuurlijk ook.
    • Serveer de toast met de scrambed tofu en tomaat met een lekkere pittige cress van radijs of indische kers.


    Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

    Choi Kee
    Rotterdam
    Verse tofu
    Veganistisch
    2.94
    bakje (250 gram)
    Scrambled tofu met tomaat
    Veganistisch
    9.04
    2p
    BIO
    Frank de Koning
    Tinte
    Tomaat cocktail tros
    Biodynamisch Biologisch
    2.99
    300 gram
    Jordy's Bakery
    Rotterdam
    Zoutkorst ciabatta - naturel
    Nog af te bakken
    3.11
    stuk (450 gram)
    VERS DUURZAAM LOKAAL
     
    Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief