PRODUCT FILTER

Snelle pasta met andijvie en spekjes

Snelle pasta andijvie en spekjes

Aantal personen
2 personen 

Bereiden 20 minuten

Ingrediënten van Rechtstreex  
250 gr speltpasta
1/2 andijvie 
± 150gr spekjes
100gr sla of andere bladgroente die je rauw kunt eten

Ingrediënten van jou  
een scheutje room, creme fraiche of melk
zout en peper(liefst uit de molen)
2 eetlepels olijfolie 
basisdressing: 3 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel azijn, 1 theelepel mosterd, peper, zout


En aan de slag!  
• Breng water aan de kook en kook de pasta in 4-5 min beetgaar, spoel af en zet apart.
• Snij de andijvie in dunne reepjes.
• Bak de spekjes zonder olie in de pan tot ze bruin zijn. Giet overtollig vet af. Voeg de room of creme fraiche toe en laat 2 min warm worden
• Schep als laatste de andijvie en de pasta erdoor. Laat de andijvie zo rauw mogelijk, maar alles moet natuurlijk wel warm zijn. 
• Maak de dressing en meng met de sla.
• Schep de pasta op het bord en serveer met de salade.

Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief