• NIEUW
  • Spaghetti van courgette met worst

    Spaghetti van courgette met worst

     

    2 personen

     

    bereiden 20 minuten
       
       

     

    Ingrediënten van Rechtstreex 

     

    1 courgette
    2-4 el. potje rode pesto
    2 rundersaucijzen

     
    Ingrediënten uit jouw keuken 
    4 el. olijfolie 
    1 teen knoflook, geperst
    gemalen peper en zout
    optioneel: wat geraspte pittige kaas

    En aan de slag!  
    • Verhit een eetlepel olie in een koekenpan en bak de worstjes op laag vuur in ongeveer 10 min. rondom bruin en gaar.
    • Rasp op de mandoline, keukenmachine of handrasp de courgette in de lengte in dunne slierten.
    • Verhit in een andere pan met dikke bodem de rest van de olie en voeg de knoflook toe. Fruit op heel laag vuur ongeveer 5 min. Voeg dan de courgette en de Muhammarah toe. Breng op smaak met ruim peper en wat zout. Zet het vuur hoog en schep voorzichtig maar snel om. Het gaat erom dat de courgettespagetti warm maar niet al te gaar is, zodat de slierten hun stevigheid behouden.
    • Maak dan meteen het bord op, met de spagetti en het worstje. Rasp er eventueel nog wat geraspte pittige kaas over.
    Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!
    Spaghetti van courgette met worst
    13.87
    2p
    BIO
    Odin - bio van verder weg
    Courgette
    Biologisch
    1.59
    400 gram (1 stuk)
    BIO
    Slager van Hoeve Biesland
    Delfgauw
    Rundersaucijzen
    Bevroren Biologisch
    8.03
    330 gram (4 stuks)
    BIO
    Odin - bio van verder weg
    Pesto - rood
    Biologisch
    4.25
    potje (140 gram)
    VERS DUURZAAM LOKAAL
     
    Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief