Aantal personen
2 personen
Bereiden 25 minuten
Ingrediënten van Rechtstreex
1 tofu
500 gr. trostomaat
100 gr. spinazie (of nieuw zeelandse spinazie of snijbiet)
500 gr. aardappel
2 personen
Bereiden 25 minuten
Ingrediënten van Rechtstreex
1 tofu
500 gr. trostomaat
100 gr. spinazie (of nieuw zeelandse spinazie of snijbiet)
500 gr. aardappel
Ingrediënten uit jouw keuken
4 el. zonnebloemolie
4 el. maizena
3 el. zoete soja
gemalen zout en peper
4 el. zonnebloemolie
4 el. maizena
3 el. zoete soja
gemalen zout en peper
En aan de slag!
• Schil de aardappel en snij in partjes. Kook de aardappel ongeveer 8 min tot ze nog net niet gaar zijn (dat merk je door er even met een vork in te prikken), giet af.
• Verwarm de oven op 180 graden. Leg de aardappel op een bakplaat en meng met een el olie, peper en zout. Bak de aardappeltje in de voorverwarmde oven tot ze mooi bruin zijn, ongeveer 20 min.
• Snij de tomaat in partjes en zet apart.
• Verkruimel de tofu en wentel om in de maizena.
• Verhit in een koekepan 2 el olie en bak de tofu tot ie krokant is in ±8min
• Was en hak de spinazie grof (of andere bladgroente).
• Voeg dan de tomaat toe en bak 5 min mee. Voeg dan de soja en de spinazie toe en schep om.
• Neem de aardappeltjes uit de oven en serveer met het tofugehakt.
Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!
• Neem de aardappeltjes uit de oven en serveer met het tofugehakt.
Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!