• EETALAGE
  • Boxen, pakketten en kant & klaar
  • Groenten en kruiden
  • Fruit
  • Boter, kaas en eieren
  • Zuivel
  • Vega, vlees en vis
  • Brood en banket
  • Meel, bonen en pasta
  • Zoet en hartig beleg
  • Koffie, thee, sap en drank
  • Sauzen en smaakmakers
  • Lekkers en snacks
  • Cadeaus en overige
  • PRODUCT FILTER

    Tofu gehakt met spinazie, tomaat en aardappeltjes

    Tofu gehakt met spinazie, tomaat en aardappeltjes

    Aantal personen
    2 personen 

    Bereiden 25 minuten

    Ingrediënten van Rechtstreex 
    1 tofu
    500 gr. trostomaat
    100 gr. spinazie
    500 gr. aardappel

    Ingrediënten uit jouw keuken  
    4 eetlepels zonnebloemolie 
    4 eetlepel maizena 
    3 eetlepels zoete soja 
    zout en peper(liefst uit de molen) 


    En aan de slag!  
    • Schil de aardappel en snij in partjes. Kook de aardappel ongeveer 8 min tot ze nog net niet gaar zijn (dat merk je door er even met een vork in te prikken), giet af.
    • Verwarm de oven op 180 graden. Leg de aardappel op een bakplaat en meng met een el olie, peper en zout. Bak de aardappeltje in de voorverwarmde oven tot ze mooi bruin zijn, ongeveer 20 min. 
    • Snij de tomaat in partjes en zet apart.
    • Verkruimel de tofu en wentel om in de maizena.
    • Verhit in een koekepan 2 el olie en bak de tofu tot ie krokant is in ±8min 
    • Voeg dan de tomaat toe en bak 5 min mee. Voeg dan de soja en de spinazie toe en schep om. 
    • Neem de aardappeltjes uit de oven en serveer met het tofugehakt. 

    Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

    Rechtstreex Rotterdam
    Rotterdam

    Tofu gehakt met spinazie, tomaat en aardappeltjes

    € 8.52
    2p
    Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
     
    Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief