• EETALAGE
  • Boxen, pakketten en kant & klaar
  • Groenten en kruiden
  • Fruit
  • Boter, kaas en eieren
  • Zuivel
  • Vega, vlees en vis
  • Brood en banket
  • Meel, bonen en pasta
  • Zoet en hartig beleg
  • Koffie, thee, sap en drank
  • Sauzen en smaakmakers
  • Lekkers en snacks
  • Cadeaus en overige
  • PRODUCT FILTER

    Traybake wortel en biet

    Traybake wortel en biet

    Aantal personen
    2 personen

    Bereiden
    45 minuten

    Ingrediënten van Rechtstreex 
    500 gr. bietjes (geel, rood of chioggia), geschild en in parten
    500 gr. gekleurde wortel geschrobd en in frieten gesneden
    2 vegetarische burgers of 8 medaillonnetjes

    Ingrediënten uit jouw keuken
    100 ml. yoghurt (voor vegan neem een plantaardige yoghurt)
    2 el. tijm
    2 tenen knoflook, geperst 
    1 el. mierikswortel
    olijfolie
    peper en zout (liefst uit de molen)

    En aan de slag!  
    • Verwarm de oven op 200 graden Celcius.
    • Neem een schaal en meng hierin de wortels, bieten, knoflook, tijm en 3 el. olie. Breng op smaak met peper en zout.
    • Leg de groenten gespreid op een met bakpapier beklede bakplaat en zet in de oven. Bak ongeveer 30 min.
    • Verwarm intussen een beetje olie in een bakpan en bak de vegetarische burgers bruin.
    • Meng de yoghurt met de mierikswortel en breng op smaak met peper en zout.
    • Verdeel de groenten over twee borden en leg er de vegetarische burgers op. Serveer met de yoghurtsaus.

    Geniet van je lokale maaltijd. Eet smakelijk!

    Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
     
    Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief