• NIEUW
 • Eerste Rechtstreex Krimpenerwaard Fietstocht
  03-06-2024

  De lekkerste fietstocht van de Krimpenerwaard

  Fietsen van proeverij naar proeverij. Wie wil dat nou niet? Op zaterdag 29 juni kun je langs drie Rechtstreex punten fietsen en kennis maken met de lekkerste producten uit de regio. In Lekkerkerk kun je bij Broodje Kadootje gratis je zoete trek stillen met allerlei hapjes en een kopje koffie, thee of limonade. Het Gemaal Reinier Blok in Krimpen staat geheel in het teken van ontdekken en kun je testen hoe goed jij verschillende groentes en fruit herkent zonder te kijken. Voor kinderen is er een speciale, creatieve activiteit met gezonde voeding als inspiratie. Tussendoor kun je even uitrusten bij Bessentuin De Rode Mus en je dorst lessen met lekkere sapjes en drankjes van Rechtstreex. Je ontvangt hier ook de Rechtstreex goodie bag met handige tips, recepten en lekkers. Tussen 10:00 en 16:00 uur ben je van harte welkom om langs te fietsen!

  De route kun je hier vinden:

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het wijkpunt bij jou in de buurt en blijf op de hoogte van lekkere nieuwe producten, leuke activiteiten en heerlijke recepten:

  Rechtstreex Krimpen aan den IJssel

  Rechtstreex Lekkerkerk

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.