Woon je in de buurt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de opening en het lokale seizoensassortiment.

In Maasdam ontvangen Petra en Heleen Commijs Rechtstreex-klanten in hun boerderijwinkel. Samen met hun familie runnen ze een melkveebedrijf waarvan ze de producten al een tijdje via Rechtstreex verkopen. Ze willen graag een brug slaan tussen het boerenleven en de consument. Dat doen ze al met hun eigen winkel en nu na een verbouwing hebben ze de capaciteit om ook Rechtstreex-klanten te ontvangen. Lees meer over Rechtstreex Maasdam

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 

Sluit je aan bij de lokale voedselbeweging

Onze ambitie is zoveel mogelijk mensen uit de Hoeksche Waard toegang verlenen tot vers en gezond voedsel uit de regio. We zoeken daarom mensen die zich willen aansluiten bij het netwerk van Rechtstreex. Lijkt het je wel wat om zo'n afhaalpunt te runnen en zo boeren te verbinden met consumenten? Of heb je een mooie ruimte die je graag zou willen inzetten voor de eerlijke, lokale voedselketen? Dan horen we graag van je! Meer informatie en contactgegevens vind je op de volgende pagina's.

Wijkchef worden Locatie worden