• NIEUW
  • BBQ portobello

    BBQ portobello

    Deze gevulde portobello's zijn een leuke vleesvervanger voor de vegetarische barbecue. 

     

    4 personen
    bereiden 30 minuten
       
       

     

    Ingrediënten Rechtstreex   
    4 portobello's
    150 gr. spinazie of raapstelen
    50 gr. saladekaas
    50 gr. rode pesto

    Ingrediënten uit jouw keuken
    olijfolie
    gemalen peper en zout

    En aan de slag!

    • Steek de barbecue aan of verwarm de oven op 180 graden Celcius.
    • Haal de stelen uit de portobello's en schrap met een lepel de lamellen uit de hoed. 
    • Was de spinazie, hak grof en laat in een pan slinken. Laat uitlekken en druk het vocht eruit.
    • Verkruimel de saladekaas door de pesto. Meng ook de spinazie erdoor en vul de portobello's ermee. Sprenkel er nog wat olie over en bestrooi met peper en zout.
    • Leg de portobello's op de barbecue of grillpan en rooster ongeveer 15 minuten. 
    • Serveer met andere barbecue gerechten, zoals gepofte aardappel. Klik hier voor het recept. 


    Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

    Familie Veeke
    Standdaarbuiten
    Portabella
    2.52
    bakje (2 stuks)
    VERS DUURZAAM LOKAAL
     
    Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief