Ingrediënten Rechtstreex
4 portobello's
150 gr. spinazie of raapstelen
50 gr. saladekaas
50 gr. rode pesto
Ingrediënten uit jouw keuken
olijfolie
gemalen peper en zout
En aan de slag!
- Steek de barbecue aan of verwarm de oven op 180 graden Celcius.
- Haal de stelen uit de portobello's en schrap met een lepel de lamellen uit de hoed.
- Was de spinazie, hak grof en laat in een pan slinken. Laat uitlekken en druk het vocht eruit.
- Verkruimel de saladekaas door de pesto. Meng ook de spinazie erdoor en vul de portobello's ermee. Sprenkel er nog wat olie over en bestrooi met peper en zout.
- Leg de portobello's op de barbecue of grillpan en rooster ongeveer 15 minuten.
- Serveer met andere barbecue gerechten, zoals gepofte aardappel. Klik hier voor het recept.
Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!