• NIEUW
  • BBQ portobello
    17-05-2021

    BBQ portobello

    Deze gevulde portobello's zijn een leuke vleesvervanger voor de vegetarische barbecue. 

     

    4 personen
    bereiden 30 minuten
       
       

     

    Ingrediënten Rechtstreex   
    4 portobello's
    150 gr. spinazie of raapstelen
    50 gr. saladekaas
    50 gr. rode pesto

    Ingrediënten uit jouw keuken
    olijfolie
    gemalen peper en zout

    En aan de slag!

    • Steek de barbecue aan of verwarm de oven op 180 graden Celcius.
    • Haal de stelen uit de portobello's en schrap met een lepel de lamellen uit de hoed. 
    • Was de spinazie, hak grof en laat in een pan slinken. Laat uitlekken en druk het vocht eruit.
    • Verkruimel de saladekaas door de pesto. Meng ook de spinazie erdoor en vul de portobello's ermee. Sprenkel er nog wat olie over en bestrooi met peper en zout.
    • Leg de portobello's op de barbecue of grillpan en rooster ongeveer 15 minuten. 
    • Serveer met andere barbecue gerechten, zoals gepofte aardappel. Klik hier voor het recept. 


    Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

    BIO
    Heereco
    Uden
    Portabella
    Biologisch
    3.50
     VRIENDENPRIJS: €3.08
    bakje (2 stuks)
    VERS DUURZAAM LOKAAL
     
    Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.