• EETALAGE
  • Boxen, pakketten en kant & klaar
  • Groenten en kruiden
  • Fruit
  • Boter, kaas en eieren
  • Zuivel
  • Vega, vlees en vis
  • Brood en banket
  • Meel, bonen en pasta
  • Zoet en hartig beleg
  • Koffie, thee, sap en drank
  • Sauzen en smaakmakers
  • Lekkers en snacks
  • Cadeaus en overige
  • PRODUCT FILTER

    BBQ portobello

    BBQ portobello

    Deze gevulde portobello's zijn een leuke vleesvervanger voor de vegetarische barbecue. 

    Aantal personen
    2 personen

    Bereiden 
    25 minuten

    Ingrediënten Rechtstreex   
    4 portobello's
    100 gr. spinazie, gewassen
    50 gr. saladekaas
    50 gr. gedroogde tomaatjes

    Ingrediënten uit jouw keuken
    olijfolie
    gemalen peper en zout

    En aan de slag!
    • Steek de barbecue aan of verwarm de oven op 180 graden Celcius.
    • Haal de stelen uit de portobello's en schrap met een lepel de lamellen uit de hoed. 
    • Laat de spinazie in een pan slinken en druk het vocht eruit.
    • Hak de gedroogde tomaatjes en verkruimel de saladekaas. Meng de spinazie door dit mengsel en vul de portobello's ermee. Sprenkel er nog wat olie van de tomaatjes over en bestrooi met peper en zout.
    • Leg de portobello's op de barbecue of grillpan en rooster ongeveer 15 minuten. 
    • Serveer met andere barbecue gerechten, zoals gepofte aardappel. Klik hier voor het recept. 

    Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

    Rechtstreex Rotterdam
    Rotterdam

    BBQ portobello

    € 13.52
    2p
    Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
     
    Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief