Biologische lokale boodschappen winkel Utrecht

Welkom bij Rechtstreex, jouw biologische winkel in Utrecht! Bij ons koop je je boodschappen direct bij de boer, lokaal en duurzaam. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons wekelijks assortiment lokale boodschappen & de missie van Rechtstreex. Ook ontvang je 15% korting op je eerste bestelling. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Biogische groentenbox van lokale boeren van Rechtstreex

Wat is Rechtstreex en wat is onze missie?

Rechtstreex is dé online bio winkel waar je boodschappen doet bij boeren en andere makers bij jou in de regio. We selecteren voor jou verse, lokale en duurzame producten. Onze missie is om een korte voedselketen te creëren die eten uit de regio toegankelijk maakt, waarbij we verspilling voorkomen en eerlijke prijzen garanderen voor iedereen. Je bestelt eenvoudig online en haalt je boodschappen op bij een afhaalpunt in je wijk.

Bij Rechtstreex vind je een breed aanbod aan biologische en lokaal geproduceerde producten. Denk aan groenten en fruit van de boer, vlees, zuivel, brood en nog veel meer. We werken nauw samen met lokale boeren en producenten die met passie en aandacht hun producten maken. Zo dragen we samen bij aan een duurzamer voedselsysteem.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je eerste bestelling!

Boodschappen bestellen en ophalen bij Rechtstreex

Elke week ontvang je een e-mail met het aanbod van de komende week, inspirerende recepten en ander nieuws. Online kun je jouw boodschappen bestellen via onze uitgebreide webshop. Je kiest zelf een afhaalpunt bij jouw in de buurt.

Er is geen minimum bestelbedrag en je kunt altijd een weekje overslaan. Onze abonnementen zijn flexibel: je kunt ze op elk moment stoppen of wijzigen.

Bekijk het assortiment van deze week!

krat met boodschappen van lokale boeren bestellen bij Rechtstreex

 

Groente- en fruitboxen van de boer

Naast losse boodschappen bieden we ook handige groente- en fruitboxen aan. Deze boxen zitten vol met seizoensgebonden producten, direct van de boer. Je kunt kiezen uit verschillende soorten en maten, afhankelijk van jouw behoeften. Of je nu een grote familie hebt of alleen voor jezelf kookt, er is altijd een box die bij jou past.

Bestel een groente- of fruitbox

 

Afhaalpunten in Utrecht

In Utrecht kun je jouw lokale boodschappen van Rechtstreex afhalen bij de volgende wijkpunten:

Doe de postcodecheck en ontdek welk afhaalpunt het dichtst bij jou in de buurt is. Zo maak je op een eenvoudige manier gebruik van de duurzame en lokale producten van Rechtstreex.

Afhaalpunten op de kaart

Bij Rechtstreex, jouw biologische winkel in Utrecht, staat lokaal en duurzaam eten centraal. Ontdek het gemak van online bestellen en haal je verse producten af bij een afhaalpunt in jouw buurt. Meld je aan voor de nieuwsbrief en begin vandaag nog met het ondersteunen van lokale boeren en producenten.

Rechtstreex: lokaal, vers en duurzaam!

Rechstreex is ook actief in de regio's Den Haag en Rotterdam